Вiдчути спрагу по тобi

Галина Би-Локур
Відчути спрагу по тобі,
відчути дня передчуття,
і в цій народженій добі новій,
відчути щастя, і буття.
А сніг завжди йде по осені,
а за снігами знов весна.
На перший вальс ми долею запрошені,
веди мене, веди, кружляй як в снах.