Свята скiнчились

Галина Печерских
Свята скінчились - тепер будні
Змінили знов моє буття.
І в черзі справ, як в павутинні
Не маю час на почуття.

Є щось щемливе в цьому стані
Посеред дійсності проблем -
Не має планів на майбутнє,
Як робот дієш і живеш.

Свята скінчились і я мушу
Робити справи день-у-день.
І не важливо, що я хочу -
То час такий - самозречень.