В свято Богоявлення

Маргарита Метелецкая
         "Когда судьба по следу шла за нами,
          Как сумасшедший с бритвою в руке"...
                А.Тарковский

Ялинка вся сріблилась золотою...
І я здавалась трішечки святою -
Так неморально у святих обіймах,
У величавих, у Господніх приймах...
А за вікном - міцніла січня крига...
І догори, здавалось, серце дригом...
І я вже упокорена й німа,
Коли Любов лише - мети нема...
Коли розкрилися Небесні брами,
І доля неухильно йшла за нами
В хвилини Богоявлення оці,
Як божевільний з бритвою в руці...

7 січня - свято Богоявлення 2024 р.