Найважливiше

Ева Сокол 2
В кожного свої фобії, мрії, страхИ,
самооцінка різна, різні види пихИ,
рІзняться сексфантазії, сум і жалІ,
всі ми такі різні на маленькій Землі.
Але, проте, одне є найважливіше -
що визріває в серці у абсолютній тиші,
робить значимим всякого, хто це пізнав
і надає необмежених серцю прав.
Жити не стане сенсу, як раптом цього не стане:
справді кохати й навзАєм бути коханим.
Тільки в коханні ми здатні пізнати світ.
І не важливо скільки позаду літ.