Дiвчинцi

Галина Печерских
Я подумки десь зовсім поруч,
Може на відстані руки.
Бажаю тобі лише щастя,
Всміхайся дівчинко, живи!

Все неодмінно буде добре,
Здійсняться мрії хай твої,
Ти розквітай неначе квітка,
І віруй в здібності свої!