Загробне життя

Вера Деревьянко
Як я буду
В гробу жити ???
Не комфортно
 нізким говорити.
Буду вік в гробу лижати
вічно буду лише спати
Ворухнутися не зможу
 і ніхто не допоможе...
У реальності  також
Хтось холоп
а хтось вельмож
Неможливо розібраться
В чім ховається
Від мене щастя
Мить і вже нещастя у душі
Точить точить
Каже більше не гріши
Голову морочить

Я чекаю
 я шукаю
Лише щастя секрет знає
Лише щастячко його долає.