Э. Дикинсон. Паук - это Художник... 1275

Елена Тоом
Паук - это Художник,
Не занят в сей момент -
Но точно подтвердил бы
Его Дар документ.

Метлой прогонит Бриджит
Во всей Честной Стране -
Сын Гения забытый,
Я Руку жму тебе -


The Spider as an Artist
Has never been employed —
Though his surpassing Merit
Is freely certified

By every Broom and Bridget
Throughout a Christian Land —
Neglected Son of Genius
I take thee by the Hand —