Урбан

Марина Чиянова
Дружать із тінями,
Одружуються з листами,
Крізь багрянородні ночі
Падають в темряву.

Тож навіщо Вам
Відтиски орифлами,
Якщо до непотребу внесено
Всі затемнення?

Не питати богів
Про наспіви тихі теургії,
Оминати ницих
Заради самозбереження -

Лиш слова,
А життя - між пастками та хоругвами,
Антиної жертвою
Та Телемаха збентеженням.