Из Эдуарда Лира - Старик в супе

Юрий Иванов 11
                Эдуард Лир

                Старик в супе

                Знал я с Севера деда дурного,
                В чан он с супом попал, бестолковый;
                Но крюком повариха
                Деда вынула лихо,
                Был спасён старикан бестолковый.

                11.01.24

                There was an Old Man of the North,
                Who fell into a basin of broth;
                But a laudable cook
                Fished him out with a hook,
                Which saved that Old Man of the North.