Карантин

Ксения Морган 2
Цього року, як ніколи,
Відпочинуть вчителі,
Та родини їхні в шоці –
Вранці – капці, штанці,
Мама вже не в вишиванці,
Щось готує у плити.
Потім всі, як ті повстанці,
Все змітають на столі.
По обіді - в хаті,
Ігри, танці,
Є актори навіть в них:
Гладіатори, імператори,
Кіт та кішка - оператори,
А в цілому -  всі оратори.
Цього року, як ніколи,
Відпочинуть вчителі.
Цього року, як ніколи,
Попрацюють всі батьки!

Автор Ksenia Morgan 2
2021