Вышиванка для Украины

Ксения Морган 2
Вишиває  вишиванку
Колежаночка на ґанку,
Як яскравий символ долі –
Оберіг та спадок.
Мальви, чорнобривці та бузок
З предками, невід’ємний зв’язок.

Вишиває та благає:
Хай Бог, Україну, оберігає!
Матір Божа – помагає
Та любов’ю зігріває! 
Вишиває  вишиванку
Колежаночка на ґанку…

Автор Ksenia Morgan 2
2021