I шчэрыцца прымат

Ицхак Скородинский
І зноў стогн, як ускрык...

Як каменем, ляціць яна на зямлю паміраць, раздробленая птушка...

І шчэрыцца прымат.

І удыхае
разадзьмутым носам, пораху пары.
 
Пішу, вось...
Гэты тэкст.
Так салодка складаецца і ён,
пад зжор курынай ножкі,
засмажанай да хрумсткай, да скарынкі.