Зуб

Татьяна Маркова 3
У канун нового року
Сталася у нас пригода.
Запікала буженінку,
В тісті, щоб була скоринка.
Ту скоринку я гризнула,
Та пів зуба відщебнула.
Що робити в Новий рік?!
Як жувать мені шашлик?
І повезла дочка в місто,
До лікарні, - оптимістка!
Там народу - ніди стати,
Ну, а я, стара вже мати.
В черзі довго ми стояли
І на "трон" зубний попали.
Стоматолог дуже швидко
Вивернула зуб з десни,
В урну бросила так гідко,
Промовляє: "Вільна, йди!"
Не зрозуміла я, що сталось
Так без зуба я осталась..
Епопєя не скінчилась,
День сімнадцятий іде,
Я з культьою опинилась
Прошу лікаря: "Зуб де?"
Вона сьогодні зуба вставить,
Щоб блищав, як золотий,
На пам'ять чек мені оставить,
А там два шість і два нулі.