Рисунки

Росен Русев
Автор: Р. Русев

Ти по морският пясък
рисуваш човечета
и усмивки
на млади момичета.
Слънце подало лъчи
иззад облаче,
утро,
обточено с цвят на бадеми,
синьо небе над първи
наболи листенца,
жълти нарциси,
розови, сини зюмбюли
и иглики - цяла полянка.
Разсъмване,
тиха вълна целува брега,
ти рисуваш човечета
и усмивка на бяла вълна.