Розгублена, загублена...

Наталия Рыбальская
Розгублена, загублена,
Сумна та безпорадна
Душа блукає Всесвітом,
Де темінь непроглядна.

Ні вогника, ні зірочки -
Сатин безодні неба.
Ні слова ані вісточки,
Коли така потреба.

Так хочеться, так мріється
Почути тепле слово.
Тоді і відігріється,
І буде все чудово.

Відчути доторк подиху
Від ніжного цілунку -
Розчулитись від подиву,
Неначе від дарунку.

Розгублена, загублена
Душа блукає світом,
Бо просто недолюблена
І ніде їй подітись...