Плата

Ева Сокол 2
Ще один день, ще одна ніч,
ще одна казка
прахом згорить в полум'ї свіч,
скинуто маски.
Ох, запече десь під ребром,
серце заниє.
Плата одна лиш за добро -
спалені мрії.
Та не держи в серці обрАз,
сумніви - хащі.
Якщо багато робила добра -
вийде на краще.
Ще одна ніч, ще один день,
казку на плАху!
Шкода, нема в серця кишень -
жменьку би праху...