отака собака бешенный зелений папуга

Силвер Анхелл
котик
.........дуже хотів
...........................зжерти
.........маленьку
.........................пташку
але та
..........полетіла
.........................на небо
залишивши
....................бідному
...........смердючу
...........................сизу
.................................гівняшку
отака
........." сабака бєшенний "
...................................зелений папуга
над моїм
...............бідним котиком
........................................наруга
нешасна
...............хижа тваринка
.......................................плаче
не маю що
..................смачненького їй
..........................................більше дати
де , до біса
..................поділися
.................................СБУ
...........міліція
......................та народні
.......................................депутати ?
в яку сторону
.......................дивиться
.......................................наш гарант конституції
.......................пан
.............................ПРезидент
Щоб залагодити
...........................цей
..................................непростий
та доволі спірний
............................міжнародний
..................................................інцидент ?
----------------------------------------------
Срібний Ангел " Ран " 2014 - 2017 р м.Львів