Усмивка

Росен Русев
Автор: Р. Русев

От есента
 няма да се скрием,
жълти листа над нас
ще кръжат
поседнали на пейка сама
и ще покриват косите ни.

Да повървим,
виж времето как се отваря
падат листа,
едно в косата се вплете -
цветна приказка - ти,
с есенно цвете в косите.

На прощаване ще помахам с ръка,
с поглед ще изпратя
едни красиви очи,
с цветен лист във косите
и усмивка на ведро лице.