буднiки

Елизавета Катрич
Кожен новий день гіркіш за попередній.
Змінилося усе: характер, настрій, зміст.
Тепер ти молодець, якщо ти посередній
І зовсім не окей, якщо ти активіст...

~

Як милить око чуже весілля,
Коли ялинка - привід для драм -
Перечитайте Євангеліє,
Донатьте війську, а не церквам.

~

Війна крокує моєю країною,
Полки полеглих, сиріт юрби...
І все сильніше зяє прірвою
Зв'язок між владою і людьми.