Лiто 2021

Галина Би-Локур
Сонце. Вода. Простір.
Оксамит зелених ялин
і неба ясного очі,
ніжністю хтось наділив.

І шепталось, і молилось-
час не спіши, не спіши, не спіши.
Таке літо наче приснилось,
коли тепло і серцю, і душі.

Не летіть дні, роки не летіть,
Не лишайте надії позаду.
Соняним світлом на тихій воді,
залишайтесь, залишайтесь квітнути садом.