не впiзнанним захоче бути,

Галина Би-Локур
Кохання має особливий смак,
то солодко, то гірко.
То серце зіжметься в кулак,
то летить аж за край, як лебідка.

Пірїнкою торкнеться,
не розбудить.
Серед альф твоїх і омег,
не впізнанним захоче бути.

Зігріє, поговорить
і біль руками розведе.
Відкриє вікна, штори
і загубиться в юрбі серед людей.