АВТО на заклание

Радужное Тело
На «заклання » було вiддано авто,
Порозумiння щоб прийшло.
Не можна бiльш так люди  жити -
Один тут одного  щоб  вбити.

  Ось и втекла с таких подiй людина,
  Що вранцi Словом Україну захистила.
  "СДАЮСЬ !" промовила  вона,
   Щоб рiдна   Украiна ожила!

И те почули  променi весни!
Настануть скоро  iншi днi.
«Сдаюсь »  промовили вуста,
В яких  брехнi  та зла нема.
Ось так вiдомий Iєремiя,
З мiста єврейського   Iєрусалима
Спас вiд смертi  свiй  народ,
Щоб  Славой Бога  вiдродився  род ,

Тут над  « дурепою»  смiються,
Усi  до зла хто повернувся.
Але продовження ще буде.
Напишимо все пiсля суду !

29 01 24