Розчарування

Ева Сокол 2
Закриті грати і серцю тужно,
бо серце нині закрите теж.
Від слів образливих і недружніх,
від до основи розбитих меж.
Не буде сліз і тим більше гніву,
розчарування - крапкИ над і.
То наче раптом попав під зливу
і змокнув з ніг і до голови.
Розчарування - байдужість повна,
коли назад вороття нема.
Та почуття річ така умовна,
не все я можу збагнуть сама.
Все надто складно. Розчарування.
Мабуть в обох. А життя іде.
І кожна мить наче цвях останній,
що в гроб відносин ось-ось ввійде.