Мiй

Маргарита Метелецкая
   О, Господи! Ти - вже настільки мій,
   Що наступлю на гаспидів і змій!
   Довколишнього не шукаю броду -
   Як зватимеш, то мчатиму по водах!

   Вода ж джерельна в мене вже давно -
   Претворюється в істини вино.
   Я під Твоїм божественним перстом,
   Як песик, жду очима і хвостом,

   Що згинуть врешті ці часи лукаві
   І вернешся Ти в незреченій славі!
   Вдова із лептою, що цілувала руку,
   А Магдалина ніжки. Знаєш муку,

   Що у душі, як істина проста -
   Чи не мені незаймані уста?