Эх, Богдане...

Юрий Мышонков
Эх, Богдане, Богдане,
Не знати б тобі, гетьмане,
що онуки твої погані 
поглумляться с бiсiвську силою
над рiдной ненькою Україною,
так і не було б тієї околиці
і тієї козацької вольницi
що проти народноi волi
ніколи!

Эх, Богдан, Богдан,
Не знать бы тебе, гетман,
что внуки твои поганые
поглумятся с бесовской силой
над родной матушкой Украиной,
так и не было бы той околицы,
и той казацкой вольницы
что против народной воли
николи!