Вибирати себе

Ева Сокол 2
Вибирати себе не легко, особливо спочатку.
Серце шите і пережите, на латці латка.
Низка зречень важкезна, ярмом на тонЕнькій шиї.
Вибирати себе не легко. Та я й не вмію.
Доля цього не вчила, навпаки кожен досвід був інший.
Я шукала для когось зручну, необтяжливу нішу.
Не знаходила і віддавала свою, обжиту,
залишалася знову і знову з розбитим коритом.
Вибирати себе не просто, а врешті треба.
Чим я ближче до того, тим ближче стаЮ до Неба.
Чим я ближче до того, тим біліші у мЕне крила
і міцніша за кремінь таємна духовна сила.
Вибирати себе і творити, бо більше нема нікого...
Я одна із думОк Всемогутнього доброго Бога.