Смотрю на фото давних лет

Павел Сало 2
Дивлюсь на фото давніх літ,
І переконуюсь в одному,
Що тільки той найкращий світ,
Коли я в віці молодому.

Ще всі дерева навкруги,
Шумлять високі і зелені,
А в батька руки як плуги,
І в той же час як сонце жменя.

Комбайнер він. Ідуть жнива.
А я несу обід від мами,
Ярок кінчається. Трава
В очах блищить аж до нестями.

03.02.2024