Попрощаемся?

Татьяна Маркова 3
Н. Бидненк0
Попрощаємось?
Не зронивши сльозу горючу,
На тернисту ступила путь.
Ти живи і себе не мучай:
Вже хмарками чуття пливуть
Поза обрій, у синю далеч,
В забуття проминулих літ.
Просто склалося так, як склалось:
Проти нас ополчився світ.
Ми – гравці на незнанім полі,
Жовте листя в семи вітрах…
Я – дотична твоєї долі,
Журавлю мій в чужих руках!
***
Я, уронив слезу горючую,
На тернистый вступила путь.
Ни тебя, ни себя не мучаю:
Уже тучки-чувства плывут
Быстрей за грань, в синюю даль,
В память прошедших лет.
Просто сложилось так, как надо:
Против нас ополчился свет.
Мы-игроки на незнакомом поле,
Жёлтые листья на семи ветрах...
Я - хорда к изгибам доли,
А журавль мой в чужих руках!