Свiт тримае сонце за волосся..

Боб Жмуркин
                ***

Світ тримає сонце за волосся
Ніч іде без одягу по нитці
Місяць не сприймає зовсім звуків
І в мовчанні він читає книги
Де тримає всесвіт за долоні
Нематеріальна суть лютнева

60224