***

Наталия Рудченко
               Щодо пісні
               Alyona Alyona & Jerry Heil - Teresa & Maria

Казкове бачення, що викликає пісня –
Це марш щурів до прірви без думок,
Де гола й боса, не звертаючи на дійсність,
Велика зграя йде вперед за кроком крок.

Яке чекає нас закінчення у казці?
Щаслива посмішка від смерті на губах?
Свічки у церкві і відспівування вранці,
Та чисті сльози наче перли на очах?..

Ця пісня тисне і стирає опір волі,
Програмування небезпечних темних сил…
А сенс життя не в смерті, а в любові,
Коли є діти і тривалий мир!



Київ