Равносметка

Величка Петрова
РАВНОСМЕТКА

Стели!
Стели!
Стели!
Времето ни мели.
Но пък ни е сладко,
па макар за кратко.
Многото отмина.
Малко ни остана,
Ала ние Стели,
радости сме бели.
Носим се самички
и сме волни птички,
и живеем сладко,
макар да е за кратко.
6.02.2024г.