Табасаран чIал

Гюльмагомед Расулов
Гьякьвалин хазна - чIал Бабан!
Уву дарш, адарзуз Ватан!
Пис вахтар гъяркъган яв кIул'ин,
Зиян шула му йиз кIваин.

Дадайин чIал – кюгьне мукьам,
Нагъил, кьиса ву гирами.
КIваъ дюбхну аш, шулу дарман
Хъа, дубгиш ккудудубкIру зиян.