Аутотренинг

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Аутогенне тренування
Ну, скільки можна так-от помилятись:
Просити допомоги й співчуття?
Зі мною знову помилки ці кляті
Роями кровососними летять.
Комусь таке: волати тужно «Пробі!»,
З плачем припасти до надійних пліч…
А ти – САМА! Сама здолати спробуй,
Що доля пожбурляла навсібіч.
Впадеш, спіткнувшись, – піднімайся мужньо,
Хай кров і сльози – цей зловісний фреш…
У світі є, напевно, справжня дружба,
Але не в тебе. Так і проживеш.
***
Ну, сколько можно так вот ошибаться:
Просить о помощи и сочувствии?
Со мной вновь ошибки эти клятые
Роями кровососными летят.
Кому-то так: кричать всесильно "Проби!",
И с плачем уткнуться в надёжное плечё...
А ты - САМА! Сама преодолеть попробуй,
То, что судьба разбросала на все стороны.
Упал, споткнувшись, - поднимайся мужественно,
Пусть кровь и слёзы - злочасный этот фрэш...
На свете есть, наверное, настоящая дружба,
Но не в тебе. Так и проживёшь.