Це вже було

Марина Чиянова
Це вже було, це було вже, було вже, було...
Пагорби, вкриті цвіллю чужих страждань,
Номер не відповідає, ти йдеш крізь розкішну хлань,
Друг пнеться в темряву, недруг не бачить твоїх вагань.

Це вже було - як цитати, провалля поміж мостів,
Як нетривкі поривання нестерпних слів,

Все вже було.
Залишається тільки гнів.