Я ревную тебе до минулого i до нинiшнього

Тамара Ненчина
Я ревную тебе до минулого і до нинішнього.
До світанків чудових, що ти проводив сам-на-сам.
І до спільної зірочки, що ми з тобой в юності вибрали,
Випадково в житті  її іншій ти не віддав?

Я прощаю тобі, все прощаю, однісенький, рідний мій!
Хочу виплакать біль, що назавжди в мені запеклась.
Я страждаю й живу так самотньо, безрадісно і  без мрій,
Тільки мучить все думка: "Ну, чому я тоді обпеклась?"

Я за тебе молюсь! За удачу твою та спасіння.
До Всевишнього звернусь: "О,Боже! Врятуй! Поможи!!!
Його душу наповни любов'ю, надієй, везіннями".
Від жорстокого світу, зневаги людей збережи!