Не

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Неспівпадіння, несходимість, непотрібність…
Не в нашім часі плинуть ночі й дні.
Не нас своїм крилом торкає ніжність,
Не нами строфи пишуться сумні.
Не нам звучать акорди у мажорі,
Не нам іти удвох у майбуття.
Не нам дарують дальнє світло зорі,
Не в наш світанок перші ластвіки летять.
Не буде так, щоб в щасті ми зустрілись.
Не буде краще… Так хоч би не гірш.
Не хоче доля повернути гнів на милість…
Не треба… Не читай оцей мій вірш!
***
Несовпадение, необходимость, ненужность...
Не в нашем времени проходят ночи, дни.
Не нас своим крылом коснулась нежность,
Не нами пишуться грустные  рядки.
Не нам звучат аккорды и мажоры.
Не нам идти вдвоём вперёд, вперёд.
Не нам подарят свет далёкий звёзды,
Не в наше утро первый ласточки полёт.
Не будет так, что в счастьи наша встреча.
Не будет лучше. Да, не хуже б лишь...
Не хочет судьба сменять гнев на милость...
Не надо... Не читай этот мой стих.