Алiшер Кийом. Рубоi 675

Алишер Киямов
Рубої 675

Ах, Навої, що ж суфій Ви не від суфи?!
Що ж не хотілося Вам на ній ні Ханіфи ні Мунзіфи?
Хоч згадали, який гарем все ж таки був у Мустафи!
Чи не писалося б краще Вам від цієї лафи!