Следобедно

Борис Калинов
Следобедно кафе
Южна тераса.
Февруарски невероятно
слънчев ден.
Тиха музика:
“Тоника” отново  питат
какво е любов,
при което
добавят няколко
нотки тъга
легнали до чашата
на мъничката маса..
А то- кафето
 дими мълчаливо…
То знае, че не питат мен,
но ако радиото много
настоява,
да отговоря съм готов:
Насъберете всичко
най- щастливо…
Прекрасен ден!