То не жiнка

Марина Чиянова
То не жінка -
Навколо крутилися двері,
А вона так скрушно вищала мовчки.

То не музика
Музика - Гварнері,

То не новини -
А просто мальви товща.

То не двері -
То сиві пусті калюжі.

Не вода це - суцільна одна отрута.

Всі чуття присипані й приспані вітром,
А навколо - чорна фатальна смуга.