ИлIиб ракьи

Магомед Шахрулабазанов
ИлIиб ракьи цIакъаб идя –
Гьава цIинкIи решин идя,
МисилIи хурибе идя,
Гвангъиду милъи буххидя.

Бискинлъи ивучи гьава,
ЦIакъаб халкъи идя гьава,
ИлIиб тушман цIатавара,
Синдил ссими цIатавара!

Мин, ВатIан, диб дарман идя,
Мин диб квану гIумру идя,
Мин диб кьантIи хъала идя,
Дилъи къувати иккидя!