Алiшер Кийом. Рубоi 689

Алишер Киямов
Рубої 689

У розповіді про порцелянову Лейлі, Устод,
Ви на мазар* Лейлі любити Меджнуна знову завели, Устод.
Ось Навої в пустелі врятував любов Мачжнуна та Лайлі!
А ні розповісти Вам тепер: Лейлі була з племені люлі, Устод?
 
*Цвинтар у шиїтів.