Ночные бредни

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Нічні марення
Крізь ніч п’янку в кабріолеті мчати,
Порушуючи правила обгону.
Розхлюпати шампанське по салону
І в ліс ввірватись, під зелені шати.
Згубити капелюха непомітно
І з головою більше не дружити.
Твоє кохання, мов шампанське, пити
І надихатись зоресяйним світлом.
До рук твоїх притиснутись щокою,
Пірнати в тишу лісової хащі…
Що б не робили ми – усе на краще:
Нас Бог-любов благословив з тобою!
***
Сквозь ночь пьянящую в кабриолете мчать,
Нарушая правила обгона.
Разбрызгивать шампанским по салону
И в лес ворваться, под шатёр зелёный.
Шляпку незаметно потерять
И с головою больше не дружить.
Твою любовь, как шампанское испить
И вдохновляться сиянием зари.
К рукам твоим прижаться щекой,
Нырнуть в тишину лесных дубрав...
Что бы не делали мы - всё к лучшему:
Нас Бог -любовь благословил с тобой!