Знову...

Наталия Рыбальская
Знову б'є нас життя під дих,
Знову темно в очах від болю.
Знов колоду тасує доля
У якихось руках чужих.

Необачний, "веселий" крок -
Просто розчерк в графі на папері.
Розчинилися хибні двері...
Чи засвоємо цей урок?

Відчуття - під ногами прірва.
Вітерець -
І зірвемось вниз,
Спалахнемо неначе хмиз...
Краще в небо,
Дай, Боже, крила...