Мiй нездiйсненний

Лана Прокофьева
Мій нездійсненний, все минеться.
Знеболить час - затихне біль.
Я вперто вириваю серце,
Та недостатньо цих зусиль.

Ти надто глибоко і міцно -
В кожній клітинці, кожнім сні.
Без тебе цілий Всесвіт тісний,
Та й не потрібен він мені.

Мій кожен день і кожен подих
І ритм мого серцебиття -
Все у твоїх очах холодних.
Це неймовірне відчуття.

Це дуже боляче і дивно...
Так не буває у житті.
Та знов лунає крик нестримний
Від цих безжальних почуттів.

Знай, вириватиму я серце
І душу розтрощу свою.
Мій нездійсненний, все минеться.
Тоді навіщо я люблю?...

02/02/24