ECRS. Bricso-money System

Сен Люш
Earth Confederal Reserve System. Bricso-money System

https://music.yandex.ru/album/8902052/track/35937389
You and Only You
Eamon

More and more countries,  countries dozens, are joining initiative BRICS countries!

Евросоюз проголосовал за название своих денег в стране "евро", цивилизация с объединением БРИКС (~95% населения планеты) может назвать планетарные деньги цивилизации "бриксо" - покупайте и продавайте товары по бриксо-ценам в деньгах, номинированных БРИКС - бриксо!

European Union voted to call its money in country "euro", civilization with BRICS (~95% of planet's population) can call planetary money of civilization "bricso" - buy and sell goods at bricso prices in money nominated by BRICS - bricso!

Одна из Предвыборных программ одного из кандидатов в президенты:
- мы тихонечко скупим бриксо-айсберги, пока никто не знает что бриксо вырастет в цене и поэтому нам легко будет полностью освободиться от национального долга и получить в добавок много прибыли!

From one Election programs from one of presidential candidates:
- we will quietly buy up bricso-icebergs, while no one knows that bricso will increase in price and therefore it will be easy for us to completely free ourselves from national debt and, in addition, get lot of profit!