Одягнена в весну

Ева Сокол 2
Торкнуся тЕбе подихом весни,
чутливим огорнувши ароматом.
Прийду легкОю хмаркою у сни,
щоб бути поруч зАвжди змогу мати.
Щоб дні і ночі разом, попри все :
розлуку, відстань і негожу днину.
Хай вітер змін кудись убік несе,
а я до тЕбе проти вітра лину.
Ми дві дороги, що зійшлись в одну.
Ми дві зорі, що на одній орбіті.
Коханий, я одягнена в весну,
якої досі не було на світі.