куди

Гелена Смилянская
залишені сліди,
забутий лютий холод,
на прИп'яті річкИ
схиляється чолом
земнеє жовтим сонце,

у серці крига сном,
в душі затихле щастя,
куди пливе життя,
коли зі мною ти?!

23.12.2024
06.40