в недобрий час

Николай Таранцов
стікає час між мріями та снами
стікає міх надіями й роками
а ти лишаєся з прогорклою бідою
з своєю нескінченною війною

горілки мовчки вип'єм чи води
згадаємо якими були ми
гадали чи за цей жахливий час
передбачали чи в чім світ погряз
__________________________________
заплине ніч россиплеться дощем
а там дасть Бог та й буде добре все

14.11.23