Не з глини

Марина Чиянова
Не з глини зроблені серця,
А із металу,
Їх не віддати б до кінця
Злу на поталу.

І хай торочать люди злі
Про слабкодухість,
Самі захлинуться вони
В слідах розрухи.

Нам проростати в землю знов -
Нестримно й легко,
Злітати в небо, де любов
Спасе від пекла.

Всіх елементів та смаків -
Живе єднання.
І неоспіваності слів
Просте вагання.

Все, що тримається в душі,
На дотик інше.
Прикрасить провесінь дощів
Дим перебільшень.