Иглесиас. Рифмопалиндром

Елена Павлова Из Хайфы
      
                Посвящается Хулио Иглесиасу

А леп,* а? Гениален
Речи Иглесиас!
А о лете ли - лад и дали?
Леп миг - о блеске весь.

Се век сел - Бог им пел!
И лад, и дали... Летело:
Ас!* Аи* - се лги - и чернел?
Аи нега пела!

26.02.2024

*Леп - красив, бесподобен (др. сл.)
*Се - вот (др. сл.)
*Ас - туз, лучший в своей области (фр.)
*Аи – сорт вина.